header_daosin_03A DAOSIN természetesen könnyít a hisztamin érzékenység miatt létrejövő problémákon,

A DAO enzim működéséhez szükséges un. ko-faktorok a B6 vitamin, cink, réz, C-vitamin.

Természetes  hízósejt stabilizátor a kvercetin.

Az L-glutamine segít a bélszövet integritását fenntartani.

A Ginkgo kivonat csökkentheti a szöveti permeabilitást.

ÚJ!!!! KOFAKTOROK EGYETLEN KAPSZULÁBAN! KATTINTS!

A DAOSIN speciális – gyógyászati célú – tápszer azok számára, akiknél az orvos megállapította, hogy a problémákat nem immunválasz okozza, hanem a bélben kialakult hisztamin érzékenység.

A DAOSIN világon az első termék, mely úgy szabályozza a hisztamin érzékenységet kiváltó hisztamin szinteket, hogy pótolja a szervezetben a hisztamin lebontásában közreműködő DAO (DiAminoOxidáz) enzimet.

Screen Shot 2015-06-24 at 19.08.36
A hisztamin a szervezetben képződő, de számos élelmiszerben is jelen levő biogén amin. A bélben a DAO bontja le, így csökkentve a vérbe felszívódó hisztamin mennyiségét. A DAO hiánya vagy csökkent mennyisége miatt szervezetünk jobban ki van téve a hisztamin szint növekedésének, ami bizonyos ételek elfogyasztása után olyan hisztamin érzékenységi tüneteket hozhat létre, mint például az emésztési zavarok vagy akár migrén is. A DAOSIN-ban levő enzim bizonyítottan segít a bélben levő hisztamin szint szabályozásában, szemben az antihisztaminokkal, melyek csak blokkolják azt.

Hogyan szedjük a DAOSIN-t?

Felnőtteknek ajánlott 15-30 perccel étkezés előtt 1-2 DAOSIN kapszulát bevenni, ha várhatóan hisztaminban gazdag ételeket/anyagokat fogyasztunk. Mivel a DAOSIN-ban az enzim gyomorsavnak ellenálló bevonatot kapott, a kapszulát kinyitható és a benne levő pelleteket önmagukban is bevehetjük kevés  folyadékkal.

Fontos figyelmeztetések

DAOSIN nem azok számára készült, akik az immunrendszer által közvetített ételallergiában szenvednek, sem mogyoró, sem glutén-allergiások számára. A DAOSIN orvosi ellenőrzés mellett alkalmazandó. Ha a tünetek rosszabbodnak, feltétlenül keresse fel orvosát! Terhesség vagy szoptatás esetén is konzultáljon orvosával. Kérjük, olvassa el a felhasználási tájékoztatót! Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolandó.

DiAminoOxidáz enzim tartalmú speciális – gyógyászati célra szánt  – tápszer, mely hisztamin érzékenyeknek ajánlott hisztamin tartalmú ételek fogyasztása esetén

Összetevők: Tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz; Kapszulahéj: hidroxipropilmetilcellulóz; szacharóz, aszkorbinsav. Rizskeményítő. Bevonó anyag: sellak, Emulgeáló: hidroxi-propil-cellulóz, 7% DiAminoOxidáz (DAO)-tartalmú fehérjekivonat. Stabilizátor: polivinil-pirrolidon; Csomósodásgátló anyag: talkum; Hordozó: acetilezett keményítő, karboximetilcellulóz,  Nedvesítőanyag: glicerin.

Tápanyagok/Tápérték 100g-ban                   1 kapszulában            2 kapszulában

Energiatartalom               25,25kcal/                           0,13kcal/                   0,26kcal/

105,3kJ                                  0,54 kJ                  1,08kJ

Zsír                                       <0,1g                                     <0,1mg                  <0,1mg

telített zsítsavak                       0g                                         0g                         0g

Szénhidrát                              11,1g                                    28,34mg                 56,68mg

ebből l cukrok                       6,32g                                   16,05mg                  32,1mg

Fehérje                                   165mg                                   4,2mg                     8,4 mg

ebből DAO enzim

fehérje kivonatban        14,1 millió HDU                    36000 HDU             72000 HDU

Só                                                     0g                                      0g                         0g

10 kapszula Nettó tömeg: 2,55g

30 kapszula  Nettó tömeg: 7,65 g

Javasolt napi fogyasztási mennyiség: Felnőtteknek alkalmanként 1-2 kapszulát közvetlenül étkezés előtt kevés folyadékkal ajánlott bevenni. A napi adag ne lépje túl a 3 kapszulát. Fontos figyelmeztetés:Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazandó. Nem használható egyedüli tápanyagforrásként. Kérjük, olvassa el a felhasználási tájékoztatót! Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolandó. Az alkohol gátolja a DiAminoOxidáz enzim aktivitását. Ellenjavallat: terhesség, szoptatás, szívkoszorúér-betegség, instabil hipertónia, súlyos asztma

 

A Daosin kapszula nem fogyasztható egyedüli táplálékként. A tápszer fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást.

Screen Shot 2015-06-24 at 19.08.36