pexels-andrea-piacquadio-826349

Kép forrása: pexels-andrea-piacquadio-826349

Ételérzékenységben szenvedsz? Emésztési problémád van?

Ha dietetikai tanácsra van szükséged, nem kell személyesen megjelenned.  Csak egy laptopra van szükséged, vagy egy mobiltelefon is elég lehet.

Bakk Brigitta dietetikus várja jelentkezésedet emailben az online tanácsadásra.

email: brigitta.bakk@gmail.com

telefon: +36302133969

 

Szakmai életrajza:

2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, dietetikusként. Dolgoztam az egészségügy területén, így a legkülönbözőbb betegségekkel és azok dietetikai kezelésével ismerkedhettem meg közelebbről, az elméleti tudáson túl, gyakorlati tapasztalataimat bővítve.

Egy másik szép területe a hivatásomnak a közösségi étkeztetésben való szakmai részvétel, mely széles spektrumot felölelve az óvodástól a nyugdíjas korcsoportig terjed, így minden életkor sajátosságaival nap, mint nap találkozhatom.

Mindezek mellett azonban a személyes tanácsadásokon tudom igazán elérni ügyfeleimnél, hogy kihozzák magukból a maximumot. Fontosnak tartom a ténylegesen használható gyakorlati tippek, praktikák elsajátítását a személyes konzultáció során. Ez egy hosszú és igen összetett folyamat, mely elszántságot és kitartást igényel minden szereplőtől. Csapatmunkával, a konzultációk során megküzdhetünk a hullámvölgyekkel, megerősítést kapnak a pozitív irányú változások. Így együtt túl tudunk lépni a mindenki által ismert egészséges táplálkozás 12 pontján és megvalósulhat a ténylegesen személyre szabott tanácsadás és a hosszútávú siker.

Meggyőződésem, hogy minden egyes kliensnél egyéni tanácsadásra, az adott személy lehetőségeinek és igényeinek pontos felmérésére van szükség. Ez az a tényező, amit a legfontosabbnak tartok, amivel többet adhat a dietetikus az internet nyújtotta információknál.

 

A tanácsadás díja :

Az első konzultáció 15 000 Ft, kontroll: 1 óra 15 000 Ft, 30 perc 10 000 Ft.

Foto forrása: Antoni Shkraba-www.pexels.com 4348404/