ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Adatkezelési tájékoztatónk itt található

Adatkezelési tájékoztató

A 14 napos visszavásárlási garancia –  romlandó élelmiszer kivételével –  a termék igazolt átvételétől számított 14 napon belül érvényes. A visszaküldés postaköltsége a megrendelőt terheli. A visszavásárlásnak nem feltétele a felbontatlan csomagolás.

A termékek megrendelésének folyamata és annak feltételei az Interneten keresztül történő megrendelés esetén.

Regisztráció nélkül, vagy regisztráció után, a rendszerbe belépve lehetséges a termékek megrendelése. A rendszerbe belépve még az alábbi lehetőségek mindenkor elérhetőek minden felhasználónk számára:
•    Saját adatok módosítása (felhasználói adatok, szállítási és számlázási adatok)
•    Jelszó módosítása

 

A megrendelések menete

Kérjük, töltse ki a megrendelőlapot a kívánt darabszám megjelölésével
Szállítási/Számlázási adatok:
Itt kérjük, hogy a szállítási adatokat minél pontosabban adják meg, megkönnyítve a termék(ek)célba juttatását.
A vásárolt termékek megrendelése:
Az adatok elküldésével megrendelése érvényessé válik.

 

Visszaigazolás

A megrendelést követően minden esetben munkatársaink felkeresik Önt, hogy kérjék a megrendelés visszaigazolását, illetve pontosítását az Ön regisztrált e-mailcímén.
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését email-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez – az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével – a megrendelés beérkezését követően, lehetőség szerint 72 órán belül megtörténik.

 

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, amelyek bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerülnek feltüntetésre. A vételár nem tartalmazza a szállítási és csomagolási költségeket.

 

Szállítás és fizetés

Termékeinket jelenleg csak magyarországi szállítási címmel rendelheti meg.
A kiszállítás és fizetés  Postai utánvéttel  történhet, amelynek költsége a csomagolással együtt a vásárlás folyamán kerül megjelölésre.

 

 

Az elállás joga

 • 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet

  a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1400045.kor

 • az elállási jog törvény szerint nem vonatkozik romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző árura (pl. nem tartós élelmiszer)
 • A termék visszaküldésének költsége a megrendelőt terheli.

Szavatosság

 • Szavatosság tekintetében a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet

  a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól az irányadó https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1400019.ngm

 • A termék visszaküldésének költsége a megrendelőt terheli.

Panaszkezelő szervek

 •  Panaszaival a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordulhat:
 • http://fogyasztovedelem.kormany.hu/
 • Közvetlenül az illetékes járási hivatalhoz fordulhat:
 • http://jarasinfo.gov.hu/.

A jelen Általános Szerződési Feltételek a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet, valamint a hatályos egyéb vonatkozó jogszabályok figyelembe vételével készült.

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

 

Elérhetőségeink:

Székhely:

 

1011 Budapest, Halász u. 1.
Telefon: +36 309989018

email: iroda@mindenevok.hu

 

Elállási-/Felmondásinyilatkozat-minta

(csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett Mitra-Pont Kft., 1011 Budapest, Halász u. 1. , iroda@mindenevok.hu

Alulírott(ak) kijelenti(k), hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi áru(k) adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja/átvétel időpontja:

Fogyasztó(k) neve:

Fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása (kizárólag papír alapon tett nyilatkozat esetén):

Kelt