ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Adatkezelési tájékoztatónk itt található

Adatkezelési tájékoztató

A 30 napos visszavásárlási garancia egyszerre egy darab termék vásárlása esetén, a termék igazolt átvételétől számított 30 napon belül érvényes. A visszaküldés postaköltsége a megrendelőt terheli. A visszavásárlásnak nem feltétele a felbontatlan csomagás.
A termékek megrendelésének folyamata és annak feltételei az Interneten keresztül történő megrendelés esetén.
Csak regisztráció után, a rendszerbe belépve lehetséges a termékek megrendelése. A rendszerbe belépve még az alábbi lehetőségek mindenkor elérhetőek minden felhasználónk számára:
•    Saját adatok módosítása (felhasználói adatok, szállítási és számlázási adatok)
•    Jelszó módosítása

 

A megrendelések menete

Kérjük, töltse ki a megrendelőlapot a kívánt darabszám megjelölésével
Szállítási/Számlázási adatok:
Itt kérjük, hogy a szállítási adatokat minél pontosabban adják meg, megkönnyítve a termék(ek)célba juttatását.
A vásárolt termékek megrendelése:
Az adatok elküldésével megrendelése érvényessé válik.

 

Visszaigazolás

A megrendelést követően minden esetben munkatársaink felkeresik Önt, hogy kérjék a megrendelés visszaigazolását, illetve pontosítását az Ön regisztrált e-mailcímén.
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését email-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez – az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével – a megrendelés beérkezését követően, lehetőség szerint 72 órán belül megtörténik.

 

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, amelyek bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerülnek feltüntetésre. A vételár nem tartalmazza a szállítási és csomagolási költségeket.

 

Szállítás és fizetés

Termékeinket jelenleg csak magyarországi szállítási címmel rendelheti meg.
A kiszállítás és fizetés  Postai utánvéttel  történhet, amelynek költsége a csomagolással együtt a vásárlás folyamán kerül megjelölésre.

 

 

Az elállás joga

  •  17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről (letölthető)

Szavatosság

  •  49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről (letölthető)
    •    Fontos tudnivalók a 2003. november 22. előtt és november 22-tol vásárolt kötelező jótállás hatálya alá tartozó termékekkel kapcsolatban (letölthető)

Panaszkezelő szervek

  •  Panaszaival a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordulhat:
  • http://fogyasztovedelem.kormany.hu/
  • Közvetlenül az illetékes járási hivatalhoz fordulhat:
  • http://jarasinfo.gov.hu/.

A jelen Általános Szerződési Feltételek a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet, valamint a hatályos egyéb vonatkozó jogszabályok figyelembe vételével készült.

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

 

Elérhetőségeink:

Székhely:

 

1011 Budapest, Halász u. 1.
Telefon: +36 309989018