► A DAO (diamino-oxidáz enzim) hiánya vezethet  az ételérzékenység egy fajtájta, a hisztamin érzékenység (hisztamin intolerancia) miatt létrejövő problémákhoz. A DAO enzim pótlás segíthet, ha problémákat nem immunválasz okozza, hanem a bélben kialakult hisztamin érzékenység (hisztamin intolerancia).

A hisztamin érzékenység fő tünetei:

  • puffadás
  • hasmenés
  • bélgörcs
  • szénanátha típusú tünetek, mint orrfolyás, könnyezés, szemviszketés
  • bőrkiütés
  • heves szívdobogás
  • anafilaxiás reakció
  • ízületi fájdalmak

A tünetek rendkívül sokfélék, és az étel elfogyasztása után akár 24 óra múlva is megjelenhetnek, ezért nehéz felismerni a hisztaminérzékenységet. Étkezési napló vezetése megkönnyíti a helyzetet az orvos/dietetikus konzultáció esetén es.

A következő ételek fogyasztása eredményezhet emésztési problémát, fejfájást vagy bőrtüneteket a hisztamin szint megnövelése miatt:

•    Alkohol, különösen a vörösbor és a pezsgő. A fehér bor és a sör is kiválthatja a tüneteket.
•    Érlelt, füstölt, konzervált hal és halszószok. A tonhal, makréla, szardínia, ajóka, harcsa, hering, lazac lehet ilyen hal.
•    Pizza
•    Füstölt és feldolgozott húsáru, mint például a szalámi, sonka, virsli, szalonna
•    Savanyú káposzta, kovászos uborka
•    Bizonyos zöldségek: paradicsom, spenót, padlizsán, avokádó, borsó, lencse, bab, különféle gombák, valamint a zöldségkonzervek és a kereskedelemben előre elkészített saláták
•    Bizonyos gyümölcsök: eper, málna, banán, papaya, kivi, ananász, mangó, grépfrút, mandarin, körte, papaya
•    Vörösbor ecet, balzsamecet
•    Szójaszósz                                                                                                                              Kép forrása: Christina Petsos fotója a Pexels oldaláról
•    Sajtok: ementáli, camembert, rokfort, gouda, cheddar, mindenféle penészes és füstölt sajt
•    Mustár, ketchup
•    Napraforgó mag
•    Csokoládé, kakaó, kávé, fekete tea
•    Élesztővel készült kenyér és sütemények
•    Különféle diók, mogyoró

A DAO enzim pótlása mellett segíthet a DAO termelődés fokozása, a bélregeneráció, az enzimműködés javítása.

A DAO enzim működéséhez szükséges un. ko-faktorok a B6 vitamin, cink, réz, C-vitamin.

Természetes  hízósejt stabilizátor a kvercetin.

Az L-glutamine segít a bélszövet integritását fenntartani.

A Ginkgo kivonat csökkentheti a szöveti permeabilitást.

 

KOFAKTOROK EGYETLEN KAPSZULÁBAN! KATTINTS A JOYHYST-ért!

Screen Shot 2015-06-24 at 19.08.36

A hiányzó DAO enzim pótolható!

Próbáld ki a DaoFood Plus kapszulát, hogy újra élvezhesd kedvenc ételeidet!

► A DAOFood Plus kapszula  speciális – innovatív formában tartalmazza a DAO enzimet.
► A DAOFood Plus kapszula a világon az első termék, mely a DAO enzimet C-vitaminnal és kvercetinnel együtt biztosítja.

A hiányzó DAO enzimet is pótolja a DaoFood Plus kapszula.

Rendeld meg a DaoFood Plus kapszulát MOST!

Screen Shot 2015-06-24 at 19.08.36

Az optimális eredmény érdekében az ismert étel-intoleranciát okozó anyagok fogyasztása előtt 15 perccel javasolt bevenni 1 vagy 2 kapszulát. Mivel a DAOFood Plus fő alkotórészei ellenállnak a gyomorsavnak, a kapszula kinyitásával a benne levő gömbök önmagukban is lenyelhetők.

Részletes termékinformációk a „Hogyan segít a DaoFood Plus”  oldalon találhatók.

A DaoFood Plus kapszula nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptatós kismamáknak nem ajánlott. Az alkohol és a gyógyszerek jelentősen akadályozhatják a DiAminoOxidáz (DAO) enzim hatásosságát. A napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!