A 30 napos visszavásárlási garancia egyszerre egy doboz termék vásárlása esetén, a termék igazolt átvételétől számított 30 napon belül érvényes. A visszaküldés postaköltsége a megrendelőt terheli. A visszavásárlásnak nem feltétele a felbontatlan csomagás.
A termékek megrendelésének folyamata és annak feltételei az Interneten keresztül történő megrendelés esetén.
Csak regisztráció után, a rendszerbe belépve lehetséges a termékek megrendelése. A rendszerbe belépve még az alábbi lehetőségek mindenkor elérhetőek minden felhasználónk számára:
•    Saját adatok módosítása (felhasználói adatok, szállítási és számlázási adatok)
•    Jelszó módosítása

A Daosin megrendelésének menete

Kérjük, töltse ki a megrendelőlapot a kívánt darabszám megjelölésével
Szállítási/Számlázási adatok
Itt kérjük, hogy a szállítási adatokat minél pontosabban adják meg, megkönnyítve a termék(ek)célba juttatását.
A vásárolt termékek megrendelése
Az adatok elküldésével megrendelése érvényessé válik.

Visszaigazolás

A megrendelést követően minden esetben munkatársaink felkeresik Önt, hogy kérjék a megrendelés visszaigazolását, illetve pontosítását az Ön regisztrált e-mailcímén.
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését email-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez – az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével – a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, amelyek bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerülnek feltüntetésre. A vételár nem tartalmazza a szállítási és csomagolási költségeket.

Szállítás és fizetés

Termékeinket jelenleg csak magyarországi szállítási címmel rendelheti meg.
A kiszállítás és fizetés minden esetben Postai utánvéttel történhet, amelynek költsége a csomagolással együtt: 1200 Ft.

Az elállás joga

•    17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről (letölthető)

Szavatosság

•    49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről (letölthető)
•    Fontos tudnivalók a 2003. november 22. előtt és november 22-tol vásárolt kötelező jótállás hatálya alá tartozó termékekkel kapcsolatban (letölthető)

Linkek

•    Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
•    MKEH

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Elérhetőségeink:

Mitra-Pont Kft.
1085 Budapest Rökk Szilárd u. 17.
Telefon: 318-73-85, +36 30 9989 018