Barion Pixel Skip to main content
search
0

Csavart kínai kel

By 2014-10-29Recept

Hozzávalók 4 adaghoz: (a hisztamin tartalmú ételeket H-val jelöltük)

  • 1 db zsemle
  • 20 dkg darált csirkemell
  • 6 nagyobb kínai kel levél
  • apróra vágott 1/2 fej vöröshagyma  H
  • 5 dkg reszelt trappista sajt  H
  • 5 dkg reszelt füstölt sajt  H
  • 1 reszelt tojás    H
  • 1 db tojás    H
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma  H
  • 2 ek. olívaolaj
  • 1 ek. kukoricadara
  • őrölt fekete bors  H

ELőször a kínai kel leveleket leforázzuk, hogy könnyebben feltekerhető legyen. A zsemlét beáztatjuk egy kis vízben, majd elkeverjük a darált csirkemellel, a tojással, sajtokkal, végül hozzáadjuk a nyers tojást, a kukoricadarát, olívaolajat. Ízesítjük egy kis sóval és borssal, majd feltekerjük a leveleket, hogy a sütés közben a töltelék ne szivárogjon ki. Kevés olívaolajon mindkét oldalát 15-15 percig sütjük. Paradicsommártás mellé ajánljuk tálalni!

1 adag tápanyagtartalma:

  • Energia: 280 kcal
  • Fehérje: 23 g
  • Zsír: 13 g
  • Szénhidrát:  15 g

Close Menu
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com