Akció!

ÚJ! DAOFOOD PLUS DAO enzim kapszula 60x most kedvezőbb áron!

Original price was: 14.900 Ft.Current price is: 12.000 Ft. ÁFA-val

DAO  enzimet (diamino-oxidáz) , C-vitamint és kvercetint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

Rendeld meg most Joyhyst kapszulával
Joyhyst kapszula 90x termékleírás »

ITT RENDELHETED Joyhysttel »

 

Rendeld meg most ajándék Butterine Trio Max 30x kapszulával
Butterine Trio Max 30x termékleírás »

ITT RENDELHETED Butterine-nel »

A DAO enzim (Diamino-oxidáz) a túlzott hisztaminbevitel, elégtelen hisztamin diéta esetén javasolható étrend-kiegészítő.

Az ételek hisztamin tartalmáról itt tájékozódhatsz. A táblázatban szereplő értékek csak tájékoztatóak, hiszen az ételek hisztamin tartalma függ a tárolás, érlelés, erjedés hosszától.

A megfelelő diéta összeállításához először érdemes 2 hétig étkezési naplót vezetni, ez segíthet a nálad tüneteket okozó ételek kiszűrésében.

A kapszulában levő anyagok speciális Eficaps bevonattal vannak ellátva, hogy eljussanak abba a bélszakaszba, ahol igazán szükség van rájuk. Nettó tömeg: 37,64 g

Hisztaminmentes.

Laktózmentes.

Fruktózmentes.

Ha nincs szükséges a C-vitaminra vagy a kvercetinre, a kapszulahéjat széthúzhatod, a barna és a zöld tablettát eltávolíthatod.

A DAOfood Plus® kapszula fő összetevője a 7%-ban DiAmino-Oxidáz (DAO) enzimet tartalmazó fehérjekivonat, bélben oldódó bevonatú pellet formájában. Magas kvercetin tartalmú japánakác kivonatot és C-vitamint is tartalmaz. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Adagolás: max. napi 3 kapszula, 20 perccel étkezések előtt, kevés vízzel, egészben kell bevenni.

Összetevők: kapszula töltet: tömegnövelőszerek: mikrokristályos cellulóz, és hidroxi-propil-cellulóz; kvercetin 95% (japánakác bimbó kivonat 30:1 víz-etanol hígitás), L-aszkorbinsav (C-vitamin); fényezőanyag: etil-cellulóz; burgonyakeményítő; stabilizátor: hidroxipropil-metil-cellulóz; sertésveséből származó fehérjekivonat 7% Diamino-oxidáz (DAO) enzim tartalommal; stabilizátorok: nátrium-alginát, olajsav, zsírsavak magnézium sói; csomósodásgátló anyag: zsírsavak, nedvesítőszer: glicerin; csomósodást gátló anyagok:  magnézium-karbonát, dikalcium-foszfát; rizskeményítő; színezék: szulfitos-ammóniás karamell), növényi kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz.

Figyelmeztetések: a termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptatós kismamáknak nem ajánlott. Az alkohol és a gyógyszerek jelentősen akadályozhatják a DiAminoOxidáz (DAO) enzim hatásosságát. A napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Hatóanyagok
Megnevezés 1 kapszula *NRV%/1 kapszula 3 kapszula *NRV%/3 kapszula
Sertésveséből származó fehérje-kivonat 4,2 mg ** 12,6 mg **
amelyből Diamino-oxidáz enzim 0,3 mg ** 0,9 mg **
Közönséges Japánakác (Sophora Japonica L.) kivonat

-amelyből kvercetin

42,1 mg

 

40 mg

** 126,3 mg

 

120 mg

**
C-Vitamin 20 mg 25% 60 mg 75%

*NRV%: a felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-a.

** Az adott hatóanyagra vonatkozóan nincs meghatározva beviteli referencia érték.

 

Minőségét megőrzi (hónap / év): a csomagolás oldalán jelzett hónap végéig

Tárolás: legfeljebb 25°C-on, fénytől védett, száraz helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.

Forgalmazza: Supremex Kft. 2096 Üröm, Kormorán u 15.

Gyártja: DR Healthcare España S.L.EU, 08017 – Barcelona (Spanyolország)

Notifikációs szám: 22347/2019

 

A DiAminoOxidáz DAO enzim a sertésvese kivonatából készül. A sertésvese nagy mennyiségben tartalmazza a DAO enzimet.

Az emberi szervezetben a DAO enzim a vékonybélben termelődik, számos úgynevezett kofaktor játszik szerepet a DAO enzim termelésben. Ilyen kofaktorok a réz, cink, C-vitamin, de az ép vékonybél helyreállítását, és a DAO enzim termelődését segítheti a glutamin aminosav is.

A DAO enzim termelése a terhesség során hihetetlen nagy mértékben megnő, ami valószínűleg a magzati élet védelmét szolgálja. Érdekes, hogy ennek ellenére hisztaminérzékenység előfordul várandós kismamáknál is.

A kívülről pótolt DAO enzim Daofood Plus kapszula formájában az emberi szervezetbe kívülről, a táplálékkal bevitt hisztamin feldolgozását, lebontását segítheti.

A Daofood Plus kapszula és a Daosin tabletta közötti különbség nem a DAO enzimben van. A Daofood Plus kapszula és a Daosin tabletta a formulálásban tér el, ami a DAO enzimnek a hatás helyére (vékonybélbe) történő eljutását biztosítja. A DAO enzimet a DAO enzim kapszula vagy DAO enzim tabletta formájában védeni kell a gyomorsav hatásától. A formulálások célja ezért főleg a gyomorsav elleni védelem. Az összes hozzáadott vivő/bevonóanyag ezt a célt szolgálja.  A két termék abban is különbözik, hogy a Daosin tabletta csak a DiAminoOxidáz DAO enzimet tartalmazza, míg a Daofood plus kapszulában a DAO enzim mellett C-vitamin és kvercetin is van. Így kiválasztható az egyéni igények szerinti termék.

A DAO enzimet az EFSA (európai élelmiszerbiztonsági hatóság) új élelmiszerként hagyta jóvá, mind tabletta, mind kapszula formában használható.

Érdekelhetnek még…