Akció!

Daosin tabletta 10x

Original price was: 5.390 Ft.Current price is: 5.190 Ft. ÁFA-val

A DAOSIN® DiAminoOxidáz tartalmú speciális  – gyógyászati célra szánt  – tápszer, mely hisztamin érzékenyeknek ajánlott hisztamin tartalmú ételek fogyasztása esetén.

BIZTOS, HOGY A DAOSIN A NYERŐ? A DAOFOOD PLUS kapszula 60x ugyanazt a DAO enzimet tartalmazza, plusz kvercetint és C-vitamint, sokkal kedvezőbb áron, 60 kapszula  14 900 Ft-ért!

Itt rendelhető:

DAOFOOD Plus kapszula 60x

ÚJ!!!!! JOYHYST KAPSZULA 90X MOST BEVEZETŐ ÁRON! A DAOSIN® DiAminoOxidáz tartalmú speciális  – gyógyászati célra szánt  – tápszer, mely hisztamin érzékenyeknek ajánlott hisztamin tartalmú ételek fogyasztása esetén

 

DAOSIN® tabletta

 

Válaszd inkább a  Daofood Plus-t kedvező áron! Azonos enzimmel, Plus C-vitaminnal és kvercetinnel, amit el is tudsz távolítani a kapszulából! 

Termékinformáció

 

A DAOSIN® DiAminoOxidáz tartalmú étrendkiegészítő, mely kiegészíti a szervezet saját DAO enzimét, ami a táplálékkal bevitt hisztamint bontja le.

 

Mi a hisztamin?

 

A hisztamin az élő szövetekben jelen levő természetes anyag (biogén amin), melyet a szervezet maga is előállít, de élelmiszer természetes alkotójaként  is bekerülhet a szervezetbe. A hisztamin biológiai hírvivő anyagként sokféle funkciót tölt be. Idegrendszeri átvivőként többek között szabályozza az alvás-ébrenlét ritmust, az étvágyat, továbbá a tanulási képességet és a gondolkodási teljesítményt is.

 

Mely élelmiszerek tartalmaznak hisztamint?

 

Különösen azok halmozhatnak fel nagyobb mennyiségű hisztamint vagy más biogén amint, melyek hosszabb érési vagy tárolási folyamaton estek át. Egy sor másik élelmiszer pedig úgynevezett hisztaminfelszabadító, melyek plusz hisztamint tesznek szabaddá. Például a következők:

 • alkohol, különösen a vörösbor, pezsgő
 • sajtok
 • tenger gyümölcsei, hal és halszószok,
 • füstölt húsok, mint pl. szalámi vagy szalonna
 • savanyú káposzta
 • különféle zöldségek, pl. paradicsom, spenót, padlizsán
 • különféle gyümölcsök, pl eper, ananász, banán

 

Különösen megemelheti a szervezet hisztamintartalmát a hisztamintartalmú ételek, pl. alkohol és sajt együttes fogyasztása.

 

Hogyan kell alkalmazni a Daosin®-t?

 

Fontos figyelmeztetés: a Daosin®-t feltétlenül a hisztamintartalmú ételek fogyasztása előtt kell bevenni, (ideális esetben 15 perccel előbb), hogy a tabletta szétessen és a DAO rendelkezésre álljon.

Vegye be a Daosin®-t 15 perccel a a hisztamintartalmú ételek fogyasztása előtt kevés vízzel. A maximális napi adag 3 tabletta (ez napi 3-szori étkezésnek felel meg).

A tabletát nem szabad szétrágni, hanem egészben kell lenyelni, hogy a gyomron károsodás nélkül áthaladva jusson a vékonybélbe. Nem kell szétharapni vagy rágni.

 

Ha rendszeresen fogyaszt gyógyszert, beszélje meg orvosával vagy gyógyszerészével, hogy van-e ezekben olyan összetevő, mely a táplálékkal bevitt hisztamin lebontását csökkenti.

 

Mi a Daosin® fő összetevője?

Hisztaminmentes fehérjekivonatot tartalmaz (mely természetes DiAminoOxidáz tartalmú)

 

Egyéb összetevők: tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, maltodextrin, savanyúság szabályozó nátrium-foszfát, emulgeátor: keresztkötött karboximetilcellulóz, bevonóanyag: sellak, sertésvese fehérjekivonat, tapadásgátló szilícium-dioxid, bevonóanyag hidroxipropilmetil-cellulóz, savanyúságszabályozó kalcium-karbonát, tapadásgátló magnéziumsó élelmi zsírsavakból, növényi zsír (keményített kókuszzsír), stabilizátor polidextróz, tapadásgátló talkum

 

Összetevő 1 tablettában* 3 tablettában**
Fehérjekivonat sertésveséből 4,2mg 12,6mg
ebből DiAminoOxidáz 0,3mg 0,9mg

* egy hisztamintartalmú étkezésnek felel meg

**három hisztamintartalmú étkezésnek felel meg

 

Figyelmeztetések

DAO enzim tartalmú étrendkiegészítő. A DAO a bélben a hisztamin bontására szolgáló testazonos enzimet. Hisztaminmentes fehérjekivonatot tartalmaz (természetes DIAminoOxidázt). Az alkohol és bizonyos gyógyszerek befolyásolhatják a DAO enzim aktivitását. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és a vegyes táplálkozást, valamint az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó. melegtől védve tárolandó. Felnyitás után hűvös helyen tartandó. Hűtés nélkül a zacskó felnyitása után az eltarthatóság 3 hónap.

 

Milyen kiszerelésekben kapható a Daosin®?

 

10 tabletta

 

Gyártja: SCIOTEC Diagnostic Technologies GmbH

Ziegefeldstrasse 3

A-3430 Tulln, Ausztria

 

 

Nettó tömeg 120 tablettára: 26,4 g

A DAO enzim tabletta DAOSIN márkanéven osztrák fejlesztés. A gyártó speciális technológiát dolgozott ki a DAO enzim kivonására a sertésveséből, majd az enzim biztonságos eljuttatására a vékonybélbe. A DAO enzim ugyanis nagyon érzékeny anyag, a gyomorsav hatására könnyen elbomlik, így megfelelő védelem nélkül nem ér el a vékonybélig, ahol a hisztamin lebontásához szükség van rá.

A Daofood kapszula ugyanazt a DAO enzimet tartalmazza (általában kedvezőbb áron), emellett a  C-vitamin és kvercetin pótlást is segíti.

Érdekelhetnek még…

 • Akció!

  ÚJ! DAOFOOD PLUS DAO enzim kapszula 60x most kedvezőbb áron!

  Original price was: 14.900 Ft.Current price is: 12.000 Ft. ÁFA-val