Barion Pixel Skip to main content
search
0

Csirkemell krémsajtbundában

By 2015-03-19Recept

Hozzávalók:

  • 100 g csirkemell filé
  • 50 g sajtkrém
  • 10 g liszt
  • 1/3 db tojás
  • 10 g prézli
  • olaj a sütéshez

A csirkemellet megmossuk, kiklopfoljuk és besózzuk. A tojást felverjük, belekeverjük a krémsajtot. A húst először lisztbe, majd sajtos tojásba, végül prézlibe forgatjuk és forró bő zsiradékban kisütjük.

1 adag tápanyagtartalma:

  • Energia: 331 g
  • Fehérje: 31 g
  • Zsír: 16 g
  • Szénhidrát: 15,5 g
  • ebből laktóz: sajtkrém típustól eltérő, kb. 2 g

Ajánlott 1 kapszula Lactosolv bevétele, mely 50 g laktóz lebontását segíti.

Close Menu
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com