Barion Pixel Skip to main content
search
0

Zeller-édesburgonya püré

By 2015-03-19Recept

Hozzávalók: (3 fő részére)

  • 1 fej zeller
  • 2 db édesburgonya
  • 50 g vaj
  • 1 dl tejszín
  • fél citrom leve

A zöldségeket kockázzuk, majd puhára főzzük. Levet leöntjük róla, majd vajjal, tejszínnel, ízlés szerint citrommal és sóval turmixgéppel vagy kézi mixerrel pürésítjük.

1 adag tápanyagtartalma:

  • Energia: 240 kcal
  • Fehérje: 3,5 g
  • Zsír: 15 g
  • Szénhidrát: 22 g
  • ebből laktóz: 0,5 g

Ajánlott 1 kapszula Lactosolv bevétele, mely 50 g tejcukor lebontását segíti.

Close Menu
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com