Skip to main content

Tonhal saláta

By 2014-08-25Recept

Hozzávalók 1 adaghoz: (a hisztamin tartalmú ételeket H-val jelöltük)

  • 60 g kagylótészta H
  • 100 g tonhalkonzerv H
  • 5 db jégsalátalevél
  • 10 g vöröshagyma H
  • 1 ek. majonéz

 

A tésztát forrásban lévő sós vízben megfőzzük. A tonhalat villával összetörjük, a hagymát aprítjuk, a salátát finomra vágjuk. A kihűlt tésztához keverjük az alapanyagokat, sóval és majonézzel ízesítjük és legalább 1 órára hűtjük.

1 adag tápanyagtartalma:

  • Energia: 532 kcal
  • Fehérje: 34 g
  • Zsír: 24 g
  • Szénhidrát: 47 g
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com