Skip to main content

Babsaláta paradicsommal

By 2014-07-07augusztus 25th, 2014Recept

Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 100 g zöldbab
  • 120 g paradicsom
  • 50 g zellerszár
  • 10 g póréhagyma
  • 0,5 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem
  • 1 kk. almaecet
  • 1 ek. olívaolaj
  • bors

A babokat daraboljuk, majd sós, forrásban lévő vízben puhára főzzük. A paradicsomot, zellerszárat, póréhagymát ízlés szerint daraboljuk, majd a kihűlt zöldbabbal együtt összekeverjük az ízesítőkkel.

1 adag tápanyagtartalma:

  • Energia: 136 kcal
  • Fehérje: 4 g
  • Zsír: 5 g
  • Szénhidrát: 14 g

1 adag fruktóz mennyisége: 4,5 g (Ajánlott 1 kapszula Xylosolv bevétele, mely 6,7 g fruktóz átalakítását segíti.)

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com