Skip to main content

Lecsó

By 2014-07-07Recept

A lecsó a legkedveltebb nyári ételek közé tartozik, amit egy kis kolbásszal megbolondítva igazi jó magyaros ételt főzhetünk.

Kiszabás szerinti fruktóz tartalma: 5 g (Ajánlott 1 kapszula Xylosolv bevitele, mely 6,7 g fruktóz átalakítását segíti.)

Kiszabás 1 fő részére: 12dkg paradicsom, 20 dkg paprika, 1/2 db vöröshagyma, 3 dkg füstölt kolbász, 1 ek. olaj, 1 kk. pirospaprika

A paradicsomot hámozás előtt leforázzuk, hogy könnyebben lehúzzuk a héját, majd ízlés szerint kockázzuk. A paprikát hosszára vágjuk, a hagymát aprítjuk a kolbászt karikázzuk. Olajon megpirítjuk a hagymát, majd tűzről lehúzva pirospaprikát szórunk rá odafigyelve, hogy ne égjen oda. Kolbászt megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és fedő nélkül kevés ideig forraljuk. A paprikával együtt fedő alatt puhára főzzük, majd ízlés szerint megsózzuk.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com