Közeleg a téli sötét napok sora, itt az ideje, hogy felkészüljünk csokival! A csokoládé semmivel nem pótolható élvezete mellett legalább nyolcféle jótékony tulajdonsággal is bír – írja a Huffington Post…
A házi füstölt sajtnak nincs párja, bár kicsit macerás elkészíteni. Kell hozzá jó adag zsíros, valódi házi tej, oltóanyag, füstölőhely a kertben. Télen füstölés nélkül is finom a házi sajt….
Az olcsó termékek sokszor valójában drágábbak, mint prémium társaik vagy az általunk is könnyedén elkészíthető, jobb minőségű változatuk. Az összeállításban bemutatjuk, mit tartalmaznak, mennyit érnek valójában az olcsónak hitt, népszerű…
A tudatos vásárló összegyűjtötte azokat a zöldségeket és gyümölcsöket, amelyek vitamintartalma ősszel is verhetetlen. Az élmezőnyből a C-vitamin-rekorder, a csipkebogyó sem hiányozhat. Minél frissebbek és nyersebbek, annál értékesebb a vitamintartalmuk…
Szakmai partnerünket, Balaicza doktornőt mindig érdemes továbbközölni. Rejtélyek és részletek! A hisztaminintolerancia az étellel felvett és a szervezetben keletkező hisztaminnal szembeni túlérzékenységet jelenti. A hisztamin egy – főleg allergiás és…
Elsősorban a francia nemzet szokásai és tapasztalatai alapján ma már több országban is népszerű az egyes borok sajtokhoz való társítása. A bor legjobb barátjaként is definiált tejtermékek és az alkoholos…
Hogyan készül, mi történik vele mielőtt az asztalodra kerül? A legutolsó képet külön a figyelmedbe ajánljuk, ha szeretnéd tudni, milyen veszélyeknek teszed ki magad. Na, melyiket találod belőle igazán érdekesnek?…